Aplicatia se incarca

Petrecem o buna parte a timpului in interior, cel mai adesea acasa sau la birou. Pentru a ne putea bucura de o viata sanatoasa, interiorul trebuie sa fie gandit in asa fel incat sa ofere o doza maxima de confort:  sa aiba temperatura potrivita, sa aiba umiditatea potrivita, sa aiba spatii de relaxare si foarte important, sa poata asigura o cantitate optima de lumina naturala.

Lumina naturala poate sa aiba un impact major asupra metabolismului, asupra somnului si asupra modului in care functioneaza intregul corp, fiind necesara in cantitati cat mai mari. Cu toate astea, atunci cand lucrezi, atunci cand te uiti la un film sau atunci cand dormi, s-ar putea sa ai nevoie de umbra. Este important, asadar, sa poti controla cantitatea de lumina, iar acest lucru poate fi facut prin accesoriile potrivite pentru ferestre.

Care sunt accesoriile de care are nevoie geamul tau pentru a-ti oferi confort

1. Jaluzele. Jaluzelele sunt accesorii ieftine, usor de montat si foarte aspectuase, care te pot ajuta sa controlezi cu usurinta cantitatea de lumina care vine in casa. Exista mai multe tipuri de jaluzele: verticale, orizontale, sau plisate, fiecare cu avantajele si dezavantajele lor.

2. Plase de tantari. Plasa de tantari este un accesoriu obligatoriu. Aceasta iti permite sa te bucuri de lumina naturala si de aerisirea incaperilor, fara riscul de a fi intepat de tantari sau de a fi deranjat de muste. Plasele de tantari pot fi, de asemenea, de foarte multe tipuri in functie de modul de inchidere: plase de tip rulou, plase plisee, plase culisante, plase cu balamale, plase fixe. 

3. Perdele si Draperii. Perdelele si draperiile sunt un alt accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca dintr-o incapere. Acestea pot suplimenta jaluzelele, crescand cantitatea de umbra in zilele foarte insorite si contribuind la eficientizarea energetica a incaperii. Pe langa utilitatea lor, perdelele si draperiile pot fi elemente estetice de baza. Acestea vin in extrem de multe forme, marimi, materiale si culori, dand frau liber imaginatiei pentru cei pasionati de design interior.

4. Rolete de interior. Roletele se pot adapta pentru orice tip de dimensiune a tamplariei, reusesc sa aiba dublu rol: opresc atat lumina soarelui, cat si privirile indiscrete. Un alt avantaj al roletelor este cel ca, montandu-se pe fiecare ochi de geam, permit deschiderea/rabatarea lui cu tot cu roleta pe el.

5. Rulouri de exterior. Rulourile se monteaza pe exterior, aplicate pe fereastra sau pe perete. Actionarea lor se poate face atat manual cat si cu telecomanda. Reprezinta solutia ideala pentru orice incapere, deoarece:  reusesc sa obtureze 100% lumina, izoleaza foarte bine termic, atat vara cat si iarna, izoleaza fonic, si asigura protectie antiefractie.

Daca vrei sa te bucuri de o temperatura optima, de toate beneficiile oferite de soare, de un mediu fara tantari si alte zburatoare si de control cat mai mare asupra luminii, toate aceste accesorii sunt indispensabile. Gasesti mai multe modele de jaluzele, plase de tantari, rulouri, perdele sau draperii atent selectionate pe site-ul nostru!

Ce spun clientii nostri

 Datele de livrare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.

Renunta

 Datele de facturare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.


Renunta