Aplicatia se incarca

Jaluzelele isi pot gasi utilitatea in orice incapere. Instalate in bucatarie, living, dormitor sau chiar baie, pot contribui la estetica incaperii si in acelasi timp o pot proteja impotriva luminii foarte puternice a soarelui si chiar impotriva zburatoarelor.

Pe piata exista foarte multe tipuri de jaluzele, diferentiate in functie de materialul din care sunt realizate, in functie de modul in care sunt instalate sau in functie de forma si de usurinta cu care pot fi controlate. Atunci cand vrei sa achizitionezi un astfel de produs, este bine sa analizezi cat mai multe optiuni si sa te asiguri ca iti ofera un maxim de avantaje.

Tipuri de jaluzele in functie de material

Primul lucru pe care trebuie sa il urmaresti atunci cand alegi jaluzelele este materialul. Cele mai populare optiuni sunt aluminiul, PVC-ul si poliesterul.

Jaluzelele din aluminiu sunt placute din punct de vedere estetic si au o calitate foarte buna. Sunt vopsite in camp electrostatic si nu se decoloreaza in timp.  Acestea nu devin casante la temperaturi joase si reflecta foarte bine lumina. Din pacate, nu sunt tocmai cele mai ieftine optiuni.

Cele mai ieftine jaluzele sunt cele din poliester. Acestea au un aspect placut, umbresc foarte eficient si sunt rezistente in timp. Desi sunt ieftine, nu sunt casante, nu se decoloreaza, nu necesita reparatii si se spala cu usurinta.

Tipuri de jaluzele in functie de orientare

In functie de orientare jaluzelele pot fi orizontale sau verticale. Jaluzelele orizontale sunt cele mai populare, fiind rezistente, practice si usor de curatat. Sunt intalnite adesea in birouri si vin intr-o varietate mare de materiale, forme si culori.

Jaluzelele verticale sunt mai potrivite pentru proiectele de design pretentioase, pastrand aceleasi calitati de umbrire si de exploatare.

Tipuri de jaluzele in functie de modul in care sunt montate

Jaluzelele pot fi montate in mai multe moduri, cele mai comune fiind urmatoarele:

·         Montarea in interiorul ferestrei. Este foarte populara deoarece acopera complet zonele ample ale ferestrei si este foarte simplu de realizat;

·         Montarea pe perete. Este ceva mai complexa, deoarece pe langa rolul de protectie solara, jaluzelele montate in acest fel au si un puternic impact estetic. Montarea este la fel de simpla precum este cea in interiorul ferestrei;

·         Montarea in rama ferestrei. Este o solutie simpla si eleganta, potrivita pentru stilurile minimaliste de amenajare.

Ce trebuie sa urmaresti atunci cand achizitionezi jaluzelele?

·         Asigura-te ca stii dimensiunile ferestrei!

·         Fa poze la incapere si imagineaza aspectul acesteia cu noile jaluzele!

·         Tine cont de culoare! Este bine sa optezi pentru o culoare care se regaseste in incapere si care este cat se poate de prietenoasa si calda;

·         Gandeste-te la modul de ingrijire si de exploatare! Cat de des trebuie sa speli jaluzelele? Cum le deschizi si cum le inchizi? Le poti automatiza? Micile detalii pot face diferenta intre confort si stres.

Ce spun clientii nostri

 Datele de livrare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.

Renunta

 Datele de facturare au fost salvate cu succes!

Aceasta caseta se va inchide automat in 5 secunde.


Renunta