Aplicatia se incarca
Folii transparente cu capse si bride
  • Folii transparente cu capse si bride
  • Folii transparente cu capse si bride

Folii transparente cu capse si bride

 Adauga la favorite

Folia transparenta cu capse si bride, sau butoni, reprezinta o solutie eficienta si necostisitoare. Este realizata din folie transparenta Cristal Clear cu grosime de 0,8 mm si intaritura cu poliplan pe margine. De asemenea, sistemul este prevazut cu capse zincate iar prinderea se face cu butoni din nylon. Folia transparenta cu capse si bride este utila in sezonul rece pentru a proteja spatiile deschise ( balcon, terasa, foisor, etc ) de intemperii.

Detalii tehnice :

Folie Cristal Clear cu grosime de 0,8 mm

Latime rola: 1,4 m

Latime banda rigida laterala: 5-10 cm

Culoare banda rigida: conform paletar

Capse ovale zincate

Butoni din nylon de diverse culori

Sort pentru preluarea apei de 25 cm sau mai mare la cerere

Pentru a crea dimensiunile dorite de dumneavoastra, este nevoie de lipirea foliei. Acest lucru va crea o dunga(sudura) cu o latime de 2 cm, transparenta pe mijlocul panoului. Aceasta dunga, apare doar la panourile care depasesc 140 cm si nu este considerat defect.

Reguli de utilizare si intretinere :

In primul rand trebuie sa tinem cont de faptul ca folia transparenta este acoperita cu un strat protector, care are rolul de a bloca razele UV. Este foarte important ca in timpul utilizarii, acest strat protector sa ramana cat mai intact pentru a nu se deteriora materialul. Pentru curatarea foliei transparente, este nevoie doar de stergerea usoara cu o carpa (de preferat piele de caprioara sau bumbac) inmuiata in apa calda sau, daca murdaria nu se sterge, se poate folosi apa calda in care dizolvati in prealabil sapun lichid . Se mai poate utiliza si produsul de curatenie – PRONTO albastru .

NU UTILIZATI solutii pe baza de alcool sau solventi, intrucat aceste substante vor deteriora stratul protector al foliei, iar folia va capata un aspect matuit sau laptos (neclar). De asemenea, nu folositi materiale aspre care pot zgaria folia.

In cazul in care veti folosi toate metodele de mai sus, produsele cu folie transparenta au o durata de viata de aproximativ 5-10 ani.

Orice alta solutie, poate dauna transparentei si nu va face obiectul garantiei.

Incercati sa nu strapungeti folia cu obiecte ascutite

Nu indreptati flacara deschisa spre folie

Se recomanda depozitarea foliei pe parcursul verii in spatii racoaroase, ferite de agenti corozivi sau apa. Depozitarea se va face prin roluirea foliei doar daca aceasta este uscata si curata . In acest fel veti beneficia cat mai mult de ele .

Daca doriti demontarea lor pe o perioada limitata de timp, se pot rula in partea de sus si pot fi prinse cu ajutorul unor cureluse pe care le putem furniza .

IMPORTANT: montarea si demontarea foliei se va face pe vreme buna ( 10-20 ° C). Folia se contracta si se dilata la diferentele de tempratura si sunt cazuri in care nu mai poate fi montata. In cazul in care contractarea sau dilatarea foliei se face pana la maxim 5cm fata de normal, acesta nu poate fi considerat defect.

Fii primul care scrie un review acestui produs

Ce spun clientii nostri