Aplicatia se incarca
Perdele si Draperii
  • Perdele si Draperii
  • Perdele si Draperii
  • Perdele si Draperii
  • Perdele si Draperii

Perdele si Draperii

 Adauga la favorite

Firma Wind Decor va ofera perdele si draperii de cea mai inalta calitate, import Turcia, Spania si Polonia. Oferim servicii de masuratori, consultanta, design, cusut si montaj.

Perdelele - un decor nemaipomenit pentru ferestre, care transforma şi înnobileaza intreaga camera. Pentru a obţine cel mai bun efect trebuie  să planuiti foarte atent întreaga lucrare, de care depinde nu numai calitatea, ci si aspectul produselor. Trebuie remarcat faptul că, şi fără draperii, perdelele pot arata cu efect. Astfel, efectul dorit poate fi atins prin lungimea selectată, precum şi numărul de falduri, si, desigur, elemente foarte importante în acest proces sunt sina  si rejansa. Nu uitaţi că anume rejansa, in mare parte, creează un aspect atractiv şi de lux la perdele. In acest articol vom discuta despre modalităţile şi metodele cele mai bune de a face perdelele sa arate excelent.

Să începem cu galeria - un element cheie, pe care este montata direct perdeaua. Dar, în afară de faptul că poartă o functie de sustinere a perdelei, este, de asemenea, un element decorativ pentru fereastra şi perdeaua atasata. Cu alte cuvinte, galeria reprezinta acordul final in amenajarea ferestrei. Ce  galerie anume trebuie sa alegeti pentru fereastra dvs?  Aceasta nu este o sarcină uşoară, insa, bineinteles, este rezolvabila. Deci, principala calitate pe care ar trebui să aibă orice galerie este rezistenta. In prezent, galeriile sunt realizate din diferite materiale: lemn, metal şi plastic. În plus,  puteţi decora galeria cu tesatura din care e formata perdeaua. De asemenea, reţineţi că, pentru perdelele standard se poate alege galerii de gosime medie. Pentru perdele lungi pana la podea şi cele căptuşite, galeria mai potrivită ar fi cea mai rezistenta.

In prezent, perdelele si draperiile sunt realizate din diferite tipuri de ţesaturi fine, cum ar fi: mătase, voal, tul,  in, etc.
Dacă sunteţi un  cunoscator adevarat al elegantei, reţinerii şi generozitatii,atunci veti folosi perdelele pana la podea. Aceste perdele pot fi din bumbac, modelele cele mai adecvate în acest caz sunt florile si motivele florale. În plus, aceste perdele pot fi decorate cu lambrechine cu volane plisate, precum si cu perdele transparente, care creează un sentiment de finete şi aerisire.

Cum sa decoram cel mai potrivit o fereastra? Sa alegem draperii..  perdele.. sau poate sa le combinam? Acest fapt depinde mult de amenajarea in general a incaperii cat şi de destinatia acesteia. Sa luam, de exemplu, bucataria. Recomandam pentru perdelele de bucatarie tesaturi usoare, care transmit lumina suficienta: tul, bumbac, in. Lungimea acestor perdele este de obicei limitată pana la pervazul ferestrei. Perdelele de bucatarie pot avea o formă dreapta, clasica, si se potrivesc in special pentru fereastrele mici.  Dacă doriţi să dati bucătăriei un aspect original, pentru aceasta se potrivesc perfect  perdelele asimetrice.
Adesea, o sa intalniti la bucatarii perdele cu elemente rotunde, ele arata foarte cochet şi jucăuş.

În ceea ce priveşte alegerea culorilor pentru perdelele de bucatarie, ea este vasta. Acestea pot fi: buline luminoase, patratele, benzi, flori sau modele geometrice. Este important ca culoarea sa fie in armonie cu nuantele din bucatarie: mobilier, pereţi, sau alte accesorii. Înafara de bucătărie, perdelele sunt perfecte pentru camera copilului. Puteţi experimenta cu mai multe forme, culori. Vor arăta excelent perdelutele cu pete colorate, perdele cu aplicatii sau cu  modele amuzante pe tesatura. Dacă doriţi să creaţi in camera atmosfera stil “country”, puteţi decora ferestrele cu perdelelute dragute. Ele vor completa cu siguranţă aspectul general al camerei şi vor pune punct decorarii camerei. Dacă fereastra dvs. are o forma atipica, vă recomandăm perdele combinate cu draperii.

Astfel, în salonul nostru puteţi mereu sa comandati perdele si draperii dupa placul dvs. Designerii nostri vor fi întotdeauna mandri sa vă ajute să alegeţi cea mai potrivită opţiune. Noi garantăm calitate,fiabilitate, comoditate, durabilitate şi, desigur, calitate  superioara pentru produsele noastre, cu termene de executie cat mai scurte şi preţuri rezonabile.

 

Fii primul care scrie un review acestui produs

Ce spun clientii nostri