POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. Termeni și condiții

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Wind Decor SRL prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date si de formular de cerere oferta/etc disponibile pe acest website in conditii de maxima siguranta si numai pentru scopurile specificate.

În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția Wind Decor SRL orice date cu caracter personal, pentru care vi s-a cerut in mod expres consimtamantul, prin aceasta vă dați acordul ca Wind Decor SRL, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.

Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

2. Scopul colectarii datelor

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre Wind Decor, produsele noi; 

– Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine interesul dvs viat de la Wind Decor.

Prin completarea datelor in formularul de contact / cerere oferta, vizitatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Wind Decor si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Wind Decor SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Wind Decor S.R.L va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii.
S.C. Wind Decor S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

De asemenea, S.C. Wind Decor S.R.L.  poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

3. Înregistrarea si utilizarea datelor

Pentru simpla vizualizare a continutului webste-ului www.winddecor.ro, nu este nevoie sa ne furnizati date personale insa pentru utilizarea anumitor servicii puse la dispozitie de website-ul nostru, este nevoie de date personale, dupa cum urmeaza:

Date personale prelucrate Scop prelucrare date personale Durata de stocare a datelor personale
Nume prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de cerere oferta de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Email prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de cerere oferta de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate
Telefon prelucrare cerere informatii / oferta de servicii sau produse exprimata prin formularul de cerere oferta de pe acest website durata nederminata datorita specificului utilizarii datelor si a finalizarii informarii solicitate

 

4. Securitatea datelor

Wind Decor SRL garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus.

SITE-ul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul acesteia. In cazul pierderii de informatii cauzate de "bug"-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, Wind Decor nu-si asuma nici o responsabilitate.

5. Informare

Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate in prezenta politica de confidentialitate. 

Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice (dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. 

Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la office@winddecor.ro sau la numărul de telefon: +40744/812481

6. Legislație

Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competența instanței judecătorești.

Produsele noastre

Jaluzele Verticale

Vezi produse

Jaluzele Orizontale

Vezi produse

Jaluzele plisate

Vezi produse

Rolete de interior

Vezi produse

Rulouri de exterior

Vezi produse

Inchideri terase

Vezi produse

Plase de insecte

Vezi produse

Tamplarie PVC

Vezi produse

Tamplarie Aluminiu

Vezi produse

Perdele si Draperii

Vezi produse

Draperii Romane (Falduri)

Vezi produse

Galerii perdele

Vezi produse

Usi de garaj

Vezi produse

Sine Perdele

Vezi produse

Ce spun

clientii nostri despre WINDDECOR

Andrei Dediu - Brasov

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent eu faucibus metus. Morbi non faucibus leo. Praesent id lorem at leo consequat tempor vel quis eros. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent eu faucibus metus. Morbi non faucibus leo."
Andrei Dediu - Brasov

Ce spun clientii nostri?

Serviciile Wind Decor

Fiecare realizare a Wind Decor poarta amprenta profesionalismului, energiei si entuziasmului unor tehnicieni de exceptie. Raspundem promt solicitarilor, oferind consultatii tehnice gratuite, masuratori si montaj la locatia dumneavoastra.

Citeste mai mult

Oferte speciale

  • ROLETE INTERIOR - de la numai 11 EURO/mp
  • La orice comanda de jaluzele verticale cu lamele inguste, oferim Discount de 80% la Galeria de Mascare a sinei!
  • Profil Tamplarie PVC  Salamander 7 camere la pret de 5!!
  • Discount 25% la materialul Rollana pentru rolete textile!

Pentru mai multe detalii, click aici

 
 

Noutati

Wind Decor va ofera:

  • Cea mai vasta gama de sisteme de rolete textile interioare la cele mai mici preturi de pe piata!
  • Galerie mascare pentru sina de Jaluzele verticale!
  • Motor + Telecomanda + Transformator 12V pentru Roleta de interior Maxi!
  • Plasa rulou pe nuanta de nuc si mahon!
  • Perdele, draperii si accesorii - gama variata de modele si culori!
  • Material pentru jaluzele verticale 100% opac - Luna!!
  • Rolete de interior ZEBRA!
  • Jaluzele Plisate

Date de contact

Mob:
+40744/812481
+40766/438058

Tel/Fax:
+40368/453881

Email:

office@winddecor.ro

 

Show-room 1:

Str. 13 Decembrie 45
(langa Casa Judeteana de Pensii), Brasov

Tel:
+40368/453881
+40760/596292

+40784/422412

Orar functionare:
Luni - Vineri: 09.00 - 18.00
Sambata, Duminica - Inchis.

Show-room 2:

B-dul. Saturn 32, Galeriile Kronstadt
(langa intrarea la Dragonul Rosu), Brasov

Tel:
+40368/460140
+40784/294113

Orar functionare:
Luni - Vineri: 09.00 - 18.00
Sambata, Duminica: Inchis.